Referenciáink közül

EDUCOMM

A nyelvi szolgáltató cég számára fordítási, tolmácsolási és nyelvoktatási projekteket kezelő rendszert fejlesztettünk, melynek alapja az Odoo 10-es verziója. A projektmenedzserek kategorizálják és értékelik az alvállalkozókat, a rendszer az ajánlatkéréstől, az automatikus és manuális ajánlattételen keresztül lehetővé teszi a projekt fázisok nyomon követését és kezelését, a számlázáson át egészen a kintlévőség-kezelésig. A vállalatirányítási rendszer a cég WordPress weboldalával is kommunikál.

A cég korábbi Google táblázatos, hibrid megoldásról váltott az általunk bevezetett Progresso ERP rendszerre, hogy minden egyetlen felületen legyen elérhető. Ezáltal átláthatóbbá és olcsóbbá vált működés, jelentősen egyszerűsödött a projektmenedzsment és a pénzügyi folyamatok.


NO ROAMING

A telekommunikációs vállalat számára szerződéskezelő webalkalmazást fejlesztettünk első körben OpenERP v6 alatt, majd átálltunk az újabb Odoo verzióra. A rendszerben nagy hangsúlyt kapott a jogosultságkezelés, így az előfizetők, a viszonteladók és a belső adminisztrátorok is eltérő felületet látnak, különböző adatokat érnek el és kezelhetnek. A nyilvántartó rendszer automatikusan számláz havonta az előfizetőknek és 45 napig ügyintézői beavatkozás nélkül képes kintlevőségkezelésre is. Különösen informatív és látványos vezetői műszerfal működik a rendszerben. A rendszer valós időben kommunikál a NAV és a külföldi mobilszolgáltató rendszereivel.

A No Roamingnál bevezetett Progresso ERP rendszere igen összetett, maga a tevékenység azonban nagyon jól szabályozott, ezáltal a rendszer bevezetése és folyamatos üzemeltetése jelentős humán erőforrás megtakarítást eredményezett. A rendszer egyik lényege, hogy gyakorlatilag kizárja a hibázási lehetőséget, hiszen a beállított jogosultságok korlátozzák az egyes felhasználói szintek jogait, így a mozgásterüket.


ENC-KÖLCSÖNZŐ

Az ENC-kölcsönző tevékenysége teljesen egyedi, ezáltal nem is találhattak olyan vállalatirányítási dobozos terméket, amely képes annak leképezésére. A ProgressoIT egyedi fejlesztése keretében olyan vállalatirányítási rendszer került bevezetésre, amely a bérlések kezelése során képes automatikus értesítések küldésére, aktuális forgalmi adatok megjelenítésére, számlázásra, különféle exportok generálására és a vezetői műszerfal megjelenítésére is.

A rendszer tervezésében, fejlesztésében és bevezetésében kihívás volt, hogy képes legyen valós időben kommunikálni a horvát autópályakezelő útdíj rendszerével és az EUB Biztosító rendszerével is. A Progresso ERP bevezetésével és a szolgáltatás automatizációjával jelentősen növekedett az ügyfélelégedettség és a profitabilitás.


ENSURE

Magyarország vezető biztosítási alkusz cége a biztosítási szerződés és káresetek kezelését, valamint a számlázási és önszámlázási teendőket végzi az általunk fejlesztett 12-es Odoo rendszerben. Az Progresso ERP rendszere kommunikál a Dosszié nevű központi szerződéskezelő rendszerrel, valamit a NAV rendszerével is. A megrendelő igényeinek megfelelően a saját dedikált szerverükön futtatjuk a vállalatirányítási rendszert.


METCOSPED

Az 1990-ben alapított szállítmányozó vállalkozás ERP rendszerében kül- és belföldi projekteket, közúti, konténeres és vasúti szállítmányozási megbízásokat kezelnek az ügyintézők. Nagy hangsúlyt kapott a szállítmányozási feladatok cégre szabott lemodellezése és a kapcsolódó dokumentumok generálása. A Progresso rendszere képes a Rail Cargo szállítmányozási állományainak feldolgozására, valamint bankkivonat importok révén a számlák állapotának gyors és automatizált módosítására. A 20 fős ügyintézői gárda esetében fontos volt a jogosultságok teljes körű konfigurálhatósága.

A cég korábbi, elavult vállalatirányítási rendszerét két hónapos bevezetési időszakot követően cseréltük le, amelyet követően még számos kiegészítő funkciót az éles működés közben kellett implementálnunk a napi munkavégzés megzavarása nélkül. Ehhez agilis bevezetést alkalmaztunk heti szállításokkal.